keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Laiska blogin pitäjä...

.... yrittää kirjoittaa edes jonkinlaisen "väliraportin". Kami on vielä viikon Ilmajoella ja siellä sille laitettiin elämänsä ekat kengät, kun tiet on sen verran kivisiä että jopa Kamin teräskaviot oli meinannu lohkeilla. Hyvin oli poika antanu laittaa kengät. Ja sen jälkeen se oli kuulemma "lentänyt" ratsastaessa. Eli vaikka se ei ulos päin näyttäny liikkeiden epäpuhtaudella tai muulla että arkois kavioita, niin nyt kenkien kanssa huomasi kuitenkin selvän eron sen liikkumisessa. Oikein kouluratsun alku. ♥

Aavan oon saanu opetettua vetämään kärryjä ja viime viikolla käytiin tekemässä eka oikein rehti lenkkikin sitten siskon kanssa. Tosi hienosti Aava vetää kärryjä. :) Ajattelin tänäänkin yrittää käydä tekemässä sen kanssa pienen lenkin tuolla peltoteillä.

Mariannen äiti käy edelleen kävelyttelemässä Masia ja se tekee vaarihevoselle oikein hyvää. Onneksi Marianne pääsee aina välillä sitten tekemään kunnon lenkkejä niin että saa vaari päästellä höyryjä. Ja ehkä se sitten taas liikkuu laitumellakin enemmän kun Kami tulee kotia.

Ai ja meinas kokonaan unohtua, että oon totuttanu Lunaakin nyt vähän suitsille ja ajovarusteille. Kuolaimia se mälvää suussa, mutta muuten ei ollu moksiskaan siloista ym. Käytiin yks päivä kävelemässä joentiellä vermeet päällä. Luna ei meinannu osata kävellä nätisti vierellä ollenkaa vaan meinas kiilailla koko ajan eteen. Kun sitten virittelin narun kuolaimiin ni loppu kiskominen samantien.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!