tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kamia moikkaamassa

Mun piti eilen kuntoutukseen Seinäjoelle ja ajattelin sitten samalla käydä katsomassa kun Katja menee Kamilla. Kami on kovasti saanut kehuja järkevyydestään ja ovat ehtineet jo vaikka ja mitä. Ekalla kerralla olivat menneet vaan 10 min. käyntiä maneesissa. Kami oli ollu säikky ja moittinut vähän uutta ihmistä ja ympäristöä, mutta ottanut kyllä kaikki avut vastaan. Ja ekan kerran ku olivat kokeilleet kevyttä ravia, oli Kami meinannu vallan lähteä alta. Ihan pikkiriikkinen pukkikin oli kuulemma tullut. Mulla se ei oo ikinä tehny sellasta. Uusi ympäristö varmasti vaikuttaa siihen. Mutta melko hyvä luontainen tasapaino sillä kuulemma on. Ja puomejakin ovat jo kokeilleet vähän mennä.

Eilen menivät ihan vaan käynnissä ja ravissa vaihtaen välillä suuntaa radan poikki. Tarkoitus oli saada Kami ravaamaan rentona ja omalla moottorilla. Vähän nihkeästi se tuntuu välillä liikkuvan eteenpäin. Ja aluksi se oli muutenkin ku viulun kieli. Loppua kohti se kuitenkin rentoutui ja siitä näki ihan selkeästi miten ravi alkoi muuttua joustavammaksi ja pää alkoi laskea alemmas. Ihmeen hyvin Kami näytti pysyvän uralla ja meni kulmiin. Ihan kivan näköistä menoa se oli. Innolla odotan miltä meno näyttää kuukauden päästä. :P Parissa kohtaa sen piti vähän tuijotella auringon säteitä jotka osuivat maneesin pohjaan jostain raosta, mutta se annettakoon vielä anteeksi. :D



 
Viikonloppuna saatiin miniheppojen laitumelle verkosta tehdyt portitkin ja äitivuohi ja pikkukili pääsivät sitten myös sinne laiduntamaan. Vuohet kun ei tykkää yhtään vesisateesta, niin lyötiin vaan vanhaan kanihäkkiin levyt sivuille ja tehtiin siitä suoja niille. Minihepoille pitäis tehdä vielä oma, samoin tuonne isolle laitumelle.
 

Sekalainen seurakunta.


2 kommenttia:

  1. On se komea tuo Kami! Täälläpäin muuten moni kisakonkarikin pomppii kisoissa niitä valonsäteitä, että se todellakin Kamille sallittakoon ;)
    Ihania kyllä nuo miniheppaset, aah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuon toisenki miniheppasen jalka näyttää jo aika hyvältä. Eilen paahtoivat pitkin peltoa ja Luna käytti neljää jalkaa. \o/

      Poista

Kiitos kommentistasi!