torstai 13. kesäkuuta 2013

Hippoksen näyttely

Oli taas se aika vuodesta... eli käyttää Kami näytillä Hippoksen kehässä. Pesin ja puunasin Kamia eilen monta tuntia ja täytyy sanoa, että ihan fiksun näköinen siitä tuli vaikka ensimmäistä kertaa itse laitoin sen näyttelykuntoon. :) Sain jopa harjan käännettyä yhdelle puolelle eikä harjaan tullu kiharoita yön jälkeen kun otin kuminauhat pois! Matti kävi vielä aamulla siistimässä Kamin kaviot ja sitten laitettiinkin sen Juhan kanssa koppiin ja lähdettiin Tommin tallille.

Käytin Kamin ensin mittauksessa ja se on nyt sekä edestä että takaa 149cm. 1,5cm oli tullu lisää viime vuodesta ja se on hevonen nyt. ;D Jouduin pestä näyttelypaikalla vielä Kamin takajalat, kun se oli ne sotkenu matkan aikana. Ja pientä siistimistä, harjausta ja pyyhimistä ennen Kamin vuoroa. Matti näytti Kamin tällä kertaa. Minä en vieläkää tohtinu itte. :D Kami meni tosi hienosti, eikä kyllä ollu minällänsäkään taas mistään. En nyt just muista tarkalleen mitä numeroja se sai, mutta edelleen jaloista ja ravista tuli 7. Käynti ja takaosa oli 8 ja parista kohdasta tais tulla jopa 8,5. Pitää laittaa ne tänne kun ne jostain käsiini saan. Mutta kaikenkaikkiaan parempi arvostelu ja parempaan suuntaa oli menty vuodessa.

Näyttelyn jälkeen vein Juhan keskustaan ja lähdin viemään Kamia Ilmajoelle. Kami jäi nyt sitten sinne kuukaudeksi opettelemaan ratsun hommia. Ihan hyvällä alullahan se jo on, että siitä voi saada jo aika kivan kuukaudessa. :) Josko sitten syksyllä kattoo jos sen veis vielä toiseksi kuukaudeksi.
Tempelisa Little Prince 3v.
Kumpi pääsee lujempaa :D
Onks mamman lellimussulla nyt tukka hyvin?
 ♥
II palk.
 
Niin ja loppuun vielä, että eilen käytiin Masin ja Mincan kanssa tekemässä Hirsimäenlenkki. Se oli sen 10km ja Masi tykkäs kun sai mettätiellä päästellä omaan tahtiin laukkaa pitkin ohjin. Vähän kyllä mietin, että uskaltaako sille pitkää ohjaa antaa kun se yleensä näkee pikku-ukkoja ilman kaveria ja tekee niitä ihme sivuloikkiaan. Mutta se yllätti! Se meniki tosi hyvin ilman mitää kyttäämisiä! Vasta loppumatkasta se pelästy ensi jotain oikealla ja heti perään vasemmalla, mutta sitten jatkettiin taas rauhassa matkaa. :D Viruttelin Masin lenkin jälkeen. Tais paappa tykätä pienestä viilennyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!