lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uusi reitti

Torstaina Marianne kävi kävelyttämässä Masin illalla ja mä kävin heittämäs Nasulla 3km köpöttelylenkin ilman satulaa. Minca ja Kiss oli mukana ja pari kertaa meinasivat jäädä jalkoihin ku nahistelivat Nasun edessä. Vähä palauttavaa liikuntaa keskiviikon vauhtilenkin jälkeen.

Hautakorven alkupäässä

Eilen, perjantaina käytiinkin sitten taas kunnon lenkillä. Mentiin Hautsikkaan. Maantie oltiin tultu käynnissä ja Hautakorventie sitten ravattiin ekaan isoon risteykseen asti ajatuksena ensin vain käydä laukkaamassa siä palan matkaa. Mentiinkin sitten niin pitkälle kun tie oli aurattu ja päätettiinkin jatkaa vielä käynnissä eteenpäin. Nappasin siinä välissä pari kuvaa M&M:stä.Sitten mulla tuliki mieleen reitti josta Marianne oli ennemmin puhunut ja käveltiin sitten sinne asti mistä se metsätie kääntyy. Siinä oli menty jollain mettäkoneella jonka jälkiä päästiin kävelemään ja ajateltiin käydä kattomas päästäänkö siitä läpi asti. Ja meidän onneksi tie oli loppuun asti auki! :) Siitä tuli just passeli lenkki: 10,57 km/1,5h.

Uudella reitillä, Minca jo odottaa että eikö ne ollenkaa tuu.

Metsätien loppusuora josta tultiin Koltontielle.
 
Metsäosuus tultiin pitkälti käynnissä. Yks reipas ravipätkä mahdutettiin sinne, mutta kun tie laski melkein koko ajan alaspäin niin jouduttiin kävelemään. Nasu ehtiki siinä sitten kerätä virtaa ja kun päästiin maantielle asti se meinas käydä vähän kuumana. Ensi ei meinannu pysyä millää ravissa ja painoi tosi lujaa ohjalle. Ei oo noin lujaa laittanu vastaan sitte 3 vuoteen! Meinas vähä ottaa laukalle omin luvin eikä heti suostunu hidastamaan raville. Laitoin sen ravaamaan jonka jälkeen annettiin heppojen viä luvan kanssa laukata hetken jonka jälkeen Nasukin sitten vähän rauhoittui. Tosin oli sen ravi aika reipasta senki jälkeen. Viimeinen kilsa sitten käveltiin ja Nasu jopa käveli vaikkakin aika verkkaisesti.
 
Törmäsin tällaiseen facessa ja oli pakko kopioida se tänne, kun tuli ihan Nasu mieleen! >:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!