maanantai 30. tammikuuta 2012

Maastolenkki

Loppu viikko oli melko kiireinen joten hevostelu jäi vähemmälle. Lauantaina käytiin tyhjäämässä mummun kämppä vanhainkodilta ja kävin agitreeneissä. Sunnuntaina oli seurakunnalla hiljainen hetki mummun muistoksi ja illemmalla äitee ja siskot tuli meille paljuun ja herkuttelemaan. Vähä niinku äiteen synttäriä vietettiin samalla, tosin virallisesti ne oli jo perjantaina.

Sen verran ehdin, että juoksutin Kamin eilen liinassa ja irtona. Nasun ja koirien kanssa käytiin kiertämässä pellot jonka jälkeen Nasukin sai vielä irrotella tarhassa vapaana. Sen jälkeen käytiin tekemässä vielä pieni kävelylenkki ilman satulaa Nasun kans.

Tänään oli taas niin hieno ilma eikä ollenkaan liikaa pakkasta, että lähdin Nasun kans maastoon. Käytiin Hautsikassa ja takasi tultiin mettäpolkuja pitkin. Siinä oliki Nasulle oikein hyvää liikuntaa kun paikoin piti rämpiä rikkomattomassa hangessa. Alkumatkasta mentiin aika paljo ravissa ja nostin molemmat laukat ennenkö mettäosuus alko. Mettäosuuden jälkeen vielä pieni ravipätkä ja loppumatka sit käynnissä. Koska matka eteni pitkälti käynnissä, ehdin napsia kännykällä muutamia kuvia matkan varrelta.










Koti on vas. mäen ja metsän takana.

Kotipiha näkyy jo.


Ja lopuksi: Kertokaa ny hyvät ihmiset mulle miten tää bloggerissa saa lisättyä järkevästi kuvia teksteihin? Tää nakkelee ne kaikki tekstin alkuun ja ihan vääräs järjestyksessä ja lisäksi en meinaa saada millää kuvien väliin yhtä pitkiä välejä?!?! Hermot menee...

2 kommenttia:

  1. Mullakin blogger nakkelee kuvat miten sattuu. Ne menee aina niin, että minkä kuvan ekaksi laitan se tulee vikana ja toisin päin. No, siihen on tottunut.
    Ihana pörröharjaponi! Mitäs rotua on hän? Entäs varsa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muutaman kerran meinannu mennä hermot sen kans. Nyt ku alkaa tajuta tän toimintaa, niin ei pala enää pinna koko aikaa. :D

      Nasu on shettiksen ja welshin risteytys, Kami on connemara. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!