tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mää...! Eiku MÄÄ!!!

Otsikkokin jo sen kertoi... kun mä astun ulko-ovesta pihalle ja alan puhua, kuuluu vuohiaituksesta mää, määä! Eli vuohet ovat saapuneet (toissapäivänä)! Kitutöyrän Jäyhämies alias Jäyhä tuli ihan tästä Kauhajoelta tutulta. Sillä on ikää 1kk 1vk ja se onkin nyt sitten tuttipulloruokinnassa. Se kun ei oikein  ymmärrä sangosta juomisen päälle. Jäyhän kaveri Vuohiojan Jinka aka Jinka tuli Ilmajoen Huissista. Jinka 2kk, on todella rohkea ja utelias. Seuraa perässä kuin koira. :) Jäyhä koitti aluksi vähän pakoilla (ihan vain piruuttansa), mutta nyt kun oon ruokkinu sitä pullosta alkaa sekin pysyä paremmin ihmisen seurassa. Eilen käytiin vähän kävelemässä pellolla niiden kanssa remissä. Ihmeen hyvin ne niissä liikkui. Ja sit saivat juosta koira-aitauksessa. Siä on vähä enemmän tilaa kirmata. Tosin saan juosta niiden perässä koko ajan jos meinaan että ne ei ihan kaikkia mun kukkia heti syö. :D

Jäyhä


JinkaKaverukset

8 kommenttia:

 1. Voi yäk miten suloisia!! Varsinkin Jäyhä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä näin Jäyhän ekan kerran ihan parin tunnin ikäisenä ja olin myyty. ^^ Ja pitihän sille kaveri hommata. :P

   Poista
 2. Meilläkin on vuohet Vuohiojan kuttulasta. Nekin ovat vähän yli 2 kk:ta ja ne saa vielä kaks kertaa päivässä maitoa. Onneksi osaavat juoda kupeista. :) Ne saa aina päivät olla ulkona ja illalla niiden mahat on niin kuin rantapallot! Varmaan on sama isäpappa teidän kilillä ja meidän noilla kahdella kilillä ja yhdellä vähän vanhemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jinka on 2kk ja se oli vieroitettu maidosta kun hain sen. Mutta oon antanu sille silti 2dl päivässä... on se mun mielestä niin pieni viä. ^^ Jäyhä tuli mulle emän alta, sen takia ei osaa juoda ku pullosta.
   Isä on Jinkalla tosiaan varmaan sama, Mäkipään Arvo?

   Poista
 3. Aivan ihania elikoita! Herrajesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne. Ne seuraa mun perässä joka paikkaan. Ja varsinki Jinka! Jäyhä tulee sit Jinkan perässä. :D

   Poista
 4. Suloisia, varsinkin tuo tummempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin päättäny jo ennenkö Jäyhä synty, että se kili tulee meille jos on pukki. Ja pukkihan se oliki. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!