sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesä kuulumisia!

Ja hopsan, kun niin vaan on kulunu puoli vuotta edellisesti kirjoituksesta! Meillä on ehtiny tapahtua vaikka ja mitä sinä aikana, vaikka tuntuu ettei tapahdu mitään... :D

Mistäköhän sitä aloittaisi... jos siitä tärkeimmästä... meille syntyi sektiolla (suunniteltu vaikkaki päivystyksenä meni kohonneiden verenpainetteni vuoksi) kaunis pieni tyttö 22.03.2014 klo 12.01. Kaikki meni hyvin ja pääsimme 5 vuorokauden kuluttua kotiin.

Uunituore "Ruttu-Rusina"
 

Pikkuneiti 1kk
 
Nimen neiti sai 7 viikon ikäisenä ja luovuimme "työnimestä" Ruttu-Rusina

Fanni Johanna Aleksandra Pihlajaniemi ♥
 
Nyt Fanni on jo 3kk vanha ja kasvaa hirmuista vauhtia!
 
Lämmin kevät helpotti tallihommia (jotka Matias joutui hoitaa työnsä ohella kun en sektiohaavan vuoksi saanut aluksi tehdä juuri mitään) ja hevoset alkoivatkin olla jo aika varhain yötkin ulkona. Kotona saivat jo huhtikuusta lähtien alkaa totutella vihreään ja nyt ovatkin olleet jo kaksi viikkoa laiduntamassa kunnon laitumilla. Masi, Kami, Aava ja Luna on olleet tuossa kilometrin päässä ja orit kotona. Aava tosin on ollu välillä Pedron kanssa heilastelemassa. Naapurin Lara ja Emppukin tulivat viikko sitten laitumelle. Aava tosiaan oli kuitenkin jäänyt tyhjäksi ja nyt yritetään uudestaan... josko nyt tärppäis...
 
Muistatte varmaan tämän karvaläjän viime talvelta.... :D
 
 Saanko esitellä, pieni orin alku Nino! Kaiken sen karvan alla oli kuin olikin pieni hevonen. ;)
 
"Rumasta ankan poikasesta" tuli kuin tulikin "joutsen"!


Pedro 3v.
 
Aava 5v.

Ooo ihanainen, älä karkaa!

"Käymme yhdessä aina, käymme aina rinnakkain..."

"Can you feel the love tonight..."

"Nouuu!"

"Mihin se ihana daami meni?!"
 
Minit saivat vihdoin oman satulankin! Löysin aika hyvän paketin edullisesti Kauppilan Valjaasta. Nyt vaan odotellaan koska Fanni pystyy istumaan pikkuhepan selässä. ;P
 
 
Siskon poikakaveri on käynyt meillä auttelemassa ja kesäkuun alussa pestiin talli katosta lattiaan! Kyllä tuli taas siisti, melkein kuin uusi! :)


Kissat tarkistaa työn laadun.
 
Lisäksi Juha autto laitumien viimeistelyssä ja trimmas heinät aitojen alta. Ja kaikenlaisia pieniä pihahommia on tehty. Viimeisimpänä meidän kivipenkit. Kyllä nyt kelpaa kattella ulos ikkunasta. ;)
 

 
Lenni-pupullakin on käynyt pari neitopupua kylässä. Toiset poikaset jo syntyivätkin. 4 kpl, kaikilla näyttäisi olevan viitta. Ikää nyt 2 viikkoa. Toinen tyttönen Viola lähti vasta toissapäivänä kotiin joten jäämme odottelemaan uutisia kuukauden päästä. ;)
 


Vanda

Lenni ja Viola
 
Oikein kerran oon päässyt ratsastamaan Kamilla tässä keväällä, mutta muuten on kyllä tullu käytettyä nk. vapaa-aika ihan johonki muuhun ku hevosteluun. Mieli halajais kyllä touhaamaan hevosten kanssa, mutta ehkä mä sitten taas ehdin paremmin ku Fanni vähän kasvaa.
Ja mitähän vielä... niin tosiaan, meille tuli kesäksi puutarhan siistijä! Saanko esitellä, Lauri lammas! :)
 
 
Remonttiakin meillä on tehty tuvassa ja tässä vielä uus olohuone ja keittiö.
 
Ja vertailun vuoksi vanha keittiö... ->

...hyi olokohon! Kyllä tuo uus onki hieno! :D
 
Jaa, olikohan vielä jotain... niin että ei tää ihan laakereilla oo levätty vaikka hevostelu onki ny jääny vähä vähemmälle. ;) Mutta hengissä siis ollaan ja koitan päivitellä blogia seuraavan kerran vähä ennemmin ku puolen vuoden päästä. ;)
 

3 kommenttia:

 1. Kyllä remontilla on aina vaikutuksensa! Upean näköinen olohuone ja keittiö! Ja aivan ihana tuo otsikon uusi kuva :)
  -H

  VastaaPoista
 2. PikkuLenniVanda lapsilla ovat silmät auenneet ja koittavat jo lähteä pesästä tutkimusmatkalle <3. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Pitää tulla käymään kun pääsen kotia. 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!